Bătaie pe Revelion! Primăria anunţă că spectacolul va avea loc în Piaţa Revoluţiei

Bătaie pe Revelion! Primăria anunţă că spectacolul va avea loc în Piaţa Revoluţiei
Primăria municipiului Botoşani aduce la cunoştinţa cetăţenilor din oraş faptul că evenimentele dedicate Revelionului vor fi organizate în Piaţa Revoluţiei.

În vederea organizării acestui spectacol de Revelion devenit deja tradiţional, Instituția Primarului a demarat discuţii privind toate aspectele legate de organizarea și buna desfășurare a Revelionului: locaţie, scenă, artişti, artificii, etc.

De asemenea, a fost trimisă şi o informare oficială către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Botoşani, adresa cu numărul 28378/02.12.2013.

Menţionăm faptul că din partea Consiliului Judeţean Botoşani nu am primit nicio cerere prin care să ni se solicite acordul pentru organizarea unui spectacol de Revelion în Piaţa Revoluţiei, domeniu public aflat în gestiunea municipalității.

Tot pe această cale dorim să reamintim locuitorilor că în perioada imediat următoare Centrul Istoric va fi o zonă extrem de animată în care vor avea loc târguri tradiționale, concerte, se vor oferi cadouri și vom avea parte de un iluminat festiv aparte. Mai ales din ajunul Sărbătorii lui Moș Nicolae, vor fi surprize și pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici.

În acest context, invităm Consiliul Județean să ne fie alături în acțiunile pe care Primăria municipiului Botoşani le organizează pentru botoșăneni, atât în Centrul Istoric, cât și în Piața Revoluției.

Comunicat de presă Primăria Botoşani 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
10

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
40

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
53

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...