Bataie pe posturile pentru suplinitori!

Bataie pe posturile pentru suplinitori!
Sute de persoane au participat, miercuri, la sedinta publica de la Colegiul “A.T.Laurian", in speranta ca vor prinde un post la catedra, de suplinitor calificat, in noul an scolar.

Aproape 400 de posturi au fost puse la dispozitia aspirantilor si dupa mai bine de opt ore, cat a durat sedinta, s-au ocupat 276 de posturi.

La aceasta etapa din calendarul miscarii personalului didactic posturile au fost repartizate in baza notei de la concursul de titularizare din iulie 2011, 2010 si 2009 si a concursului de suplinire din data de 4 august 2011.

“Au fost discipline deficitare unde numarul de candidati a fost mai mare decat numarul de posturi. Astfel de situatii au fost la biologie, chimie, matematica, educatie fizica. Cei care nu au reusit sa ocupe un post de suplinitor calificat raman in baza noastra de date si vedem, pe parcurs, cum putem sa le rezolvam si acestora situatia", a spus Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Cele peste 120 de posturi ramase libere in invatamant vor fi puse la dispozitia pensionarilor, o noua etapa a miscarii personalului didactic urmand a avea loc pe data de 29 august.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
148

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
232

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
500

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...