Bataie intre sefii comunei, la Dangeni!

Bataie electorala la Dangeni! Viceprimarul Catalin Rotundu a fost implicat, in aceasta dupa-amiaza, intr-un scandal care se pare ca ar fi pornit de la cateva cuvinte adresate sotiei sale de catre primarul comunei si mai multi consilieri locali.

Mai exact, sotia viceprimarului a fost agresata verbal in momentul in care aceasta ar fi intrat intr-un spatiu comercial, unde intentiona sa faca niste cumparaturi. La scurt timp, in momentul in care viceprimarul Catalin Rotundu a mers pentru a le reprosa barbatilor cele spuse, a izbucnit un adevarat scandal, atat Catalin Rotundu, cat si sotia sa, suferind mai multe leziuni.

Din cele afirmate de reprezentantul Postului de Politie Dangeni, in aces moment au loc audieri, pentru a se stabili cu exactitate conditiile in care a izbucnit conflictul.

Chiar daca loviturile par sa fi fost serioase, ambulanta nu a fost solicitata, insa Serviciul de Ambulanta Trusesti a fost informat cu privire la cele petrecute la Dangeni.

Neintelegerile dintre primarul social-democrat si viceprimarul democrat-liberal din Dangeni sunt mai vechi, ele culminand in perioadele electorale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reguli noi pentru șoferii tineri, ce mașini vor fi interzise!

astăzi, 15:09

O propunere legislativă care a trecut, tacit, de Senat încă din luna martie și este în dezbatere la Camera Deputaților, for decizional, prevede ca tinerii sub 21 de ani și persoanele ...

Pedeapsă pentru un șofer care a călcat în picioare legea: Amendă de 1.600 de lei și permis suspendat pentru 120 de zile!

astăzi, 14:29

În localitatea Flămânzi, județul Botoșani, un șofer de 30 de ani a fost sancționat drastic de polițiști după ce a fost surprins efectuând o depășire pe linie continuă și ...

Oficial: Fabrica din Botoșani care a concediat sute de oameni se închide în luna noiembrie!

astăzi, 13:22

Oficial, este vorba despre dizolvarea și lichidarea simultană și voluntară a societății, fără numire de lichidator. Artsana România, care a deţinut o fabrică la Botoşani unde s-au ...