Bătaie între frați, cu furca, de la o moștenire!

O petrecere de Sfânta Maria s-a încheiat dureros pentru un bărbat în vârstă de 48 de ani din Avrămeni.

Marcel C., împreună cu fratele său de 50 de ani, și o soră, au mers marți la o proprietate pe care au moștenit-o în satul Vicoleni pentru a petrece.  La un moment dat, după ce au consumat mai multe pahare cu alcool, frații și-au adus aminte că nu au împărțit moștenirea și s-au luat la bătaie.

Un nepot al acestora a sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj de Poliție. După ce oamenii legii au calmat spritele, cei implicați în scandal nu au vrut să depună plângere.

La câteva ore după incident, Marcel C., împreună cu soția, au plecat spre casă, dar în cale le-a ieșit fratele bărbatului, Ioan C. Înarmat cu o furcă și o bâtă acesta a început să îl lovească pe Marcel C., cei doi frați fiind despărțiți de localnici.

Cel agresat a sunat la 112 și a plecat spre casă. În scurt timp la locuința acestuia au ajuns și polițiștii și întrucât bărbatul prezenta răni destul de serioase la nivelul toracelui a fost solicitată și o Ambulanță, bărbatul fiind transportat la Spitalul Județean pentru îngrijiri. La spital a ajuns și fratele său, dar la Psihiatrie, întrucât acesta a avut un comportament agresiv și în fața polițiștilor. Din cauza stării grave în care se afla, barbatul bătut a fost transferat la Iaşi.

Oamenii legii au deschis pe numele agresorului un dosar penal pentru violență în familie, dar în funcție de concluziile medico-legale și de numărul de zile de îngrijiri medicale s-ar putea face o altă încadrare juridică a faptei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...

Indieni identificați cu ajutorul termoviziunii, opriți la frontieră!

astăzi, 10:00

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – ITPF Iaşi, aflați în executarea ...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (323)

astăzi, 08:42

Prin intermediul domnului Florin Rotaru am primit “Epigrama” nr. 109 din septembrie 2024. Conţinutul e dens şi nu se abate de la  titlul revistei. Aşa cum îi stă bine unei p...