Bătaie între două familii de romi din Botoşani! Rudele au luat cu asalt UPU! FOTO

Bătaie între două familii de romi din Botoşani! Rudele au luat cu asalt UPU! FOTO
Un conflict între două familii de romi care locuiesc pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botoşani, a degenerat, duminică seara, mai mulţi bărbaţi, dar şi femei, luându-se la bătaie.

Cele două familii locuiesc într-un imobil de pe Octav Onicescu, iar membrii uneia dintre familii a dat buzna peste cei cu care erau în conflict de mai mult timp, pe care i-au lovit cu tot ce le-a venit la mână.

La un moment dat, unul dintre bărbaţi a reuşit să iasă în stradă, dar s-a părbuşit pe trotuar, fiind văzut de un echipaj de jandarmi care trecea prin zonă. Oamenii legii au chemat o Ambulanţă, dar până la sosirea cadrelor medicale rudele l-au luat pe bărbatul rănit şi l-au transportat cu o altă maşină la Unitatea de Primiri Urgenţe.

La spital a ajuns un tânăr de 25 de ani, care a fost desfigurat cu o rangă, dar şi un bărbat şi o femeie.  Medicii din UPU au reuşit să-l stabilizeze pe tânărul aflat în stare gravă şi urmau să-l direcţioneze către Spitalul Clinic de Urgenţă Dr. N. Oblu din Iaşi.

La UPU s-au adunat şi circa 30 de persoane, rude ale celor răniţi, fiind  prezente şi echipaje de jandarmi.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
1

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
120

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...