Bătaie într-un bar, după un schimb de replici între mai mulţi bărbaţi!

Bătaie într-un bar, după un schimb de replici între mai mulţi bărbaţi!
Un scandal provocat în noaptea de 20/21 februarie a.c. de un grup de tineri, la un bar de pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi , a fost aplanat de o patrulă de jandarmi, care au luat măsurile legale în cauză.

Jandarmii au intervenit în jurul orei 23.30, urma unui apel 112 făcut de către una din persoanele agresate.

Doi bărbați au fost loviți cu pumnii în zona feței de către patru persoane cu vârste cuprinse între 24 și 46 de ani, după ce inițial între cei implicați în scandal a avut loc un schimb de replici.
         
Conflictul a avut loc pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi bărbați agresați plecând din bar la un moment dat, după care s-au întors și au fost loviți.
         
Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani i-au identificat pe cei patru agresori și le-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ,,lovire și alte violențe".

Conform Codului Penal , această faptă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, iar în cazul în care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
30

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
34

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
83

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...