Bătaie cu topoarele la Icuşeni!

Bătaie cu topoarele la Icuşeni!
Încăierare generală, vineri, la un hram din localitatea Icuşeni, comuna Vorona.

Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie, unii dintre aceştia folosind şi topoare, doi ajungând la spital.

Totul s-a întâmplat la un bar din localitate. Mai mulţi tineri din sat îl sărbătoreau pe un consătean care îşi serba ziua numelui.

La un moment dat şi-au făcut apariţia trei tineri, din localitatea Poiana, care au coborât dintr-o maşină având asupra lor şi topoare. Pe fondul unor conflicte mai vechi, între aceştia şi tinerii din Icuşeni, s-a iscat o bătaie, la un moment dat unul dintre aceştia punând mâna pe un topor şi lovind în toate părţile.

În urma încăierării, doi fraţi din Icuşeni, Mihai U., de 26 de ani şi Ilie. U., de 18 ani, au fost transportaţi cu Ambulanţele la spital, acestia suferind traumatisme la nivelul capului, unul fiind lovit cu un topor.

Şase tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, respcetiv Iulian P., de 22 de ani, Dumitru S., de 22 de ani, Cornel S., de 23 de ani, din Icuşeni şi Daniel S., de 21 de ani, Cristian L., de 17 ani şi Marcel Puşcaşu, de 25 de ani, din Poiana, sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea liniştii şi ordinii publice.

De asemenea, în funcţie de concluziile medico-legale în cazul celor doi tineri ajunşi în spital şi de poziţia procesuală a acestora, se va facea încadrarea juridică a faptei.

Vineri seară la Icuşeni a fost trimis şi un echipaj de jandarmi pentru a preîntâmpina izbucnirea unui nou conflict.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
465

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...