Basescu: Ponta a avut salariu mai mare cu doctoratul plagiat. Copiii dati afara de la Bac cum se simt?

Basescu: Ponta a avut salariu mai mare cu doctoratul plagiat. Copiii dati afara de la Bac cum se simt?
Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat sambata seara, la plecarea de la sediul de campanie, ca premierul Victor Ponta a obtinut un salariu mai mare de pe urma doctoratului, intrebandu-se cum se simt copiii dati afara de la Bacalaureat pentru copiat cand premierul este acuzat de plagiat.

Basescu a acuzat, fara sa nominalizeze, un ziarist care i-ar fi luat apararea premierului Victor Ponta in cazul doctoratului, transmite Mediafax.

"Te uiti la copiii care au dat Bacalaureatul si au fost dati afara din Bacalaureat anul trecut fara sa mai aiba dreptul sa mai dea in toamna examen. Te uiti la copiii de anul asta care la fel au fost dati afara din Bacalaureat tot pentru copiat si nu au dreptul sa dea examenul din nou in toamna. Oare cum s-or simti copiii astia, ce frustrare au, cand vad ca ziaristi in care ar trebui sa aiba incredere apara un hot mai mare decat ei? Omul asta si-a adaugat titluri care i-au permis sa aiba un salariu mai mare fiind doctor, oare ce crede ziaristul care sustine ca sa vedem... si incearca o diversiune, ce crede el de modul cum privesc copiii la ziarist si la primul ministru al Romaniei", a spus Basescu.

Presedintele suspendat a fost intrebat ce ar fi facut el in locul lui Victor Ponta, daca s-ar fi aflat in aceeasi situatie.

"In primul rand, as recunoaste cum am recunoscut si faptul ca am avut oarecari probleme, le-am recunoscut, le-am rezolvat, dar trebuie recunoscute. Bineinteles, atunci cand ai furat cu adevarat oricat, ai recunoaste, tot trebuie sa pleci din functia publica", a raspuns presedintele suspendat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
466

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...