Băsescu: Mulţi speculează că sunt bolnav, alcoolic, trebuie să le explic omologilor că e fals

Băsescu: Mulţi speculează că sunt bolnav, alcoolic, trebuie să le explic omologilor că e fals
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că există multe speculaţii în privinţa sa, precum faptul că ar fi bolnav sau alcoolic, şi când se întâlneşte cu omologii săi trebuie să le explice că informaţiile din presă sunt false, cum a fost şi în cazul schimbului de replice cu Joe Biden.

Şeful statului, Traian Băsescu, a fost întrebat într-un interviu pentru Adevărul despre speculaţiile că ar opta pentru o funcţie executivă la finalul mandatului său prezidenţial, Băsescu răspunzând că sunt multe speculaţii pe seama sa: "Mulţi speculează că sunt bolnav, mulţi speculează că sunt alcoolic, mulţi speculează că sunt nu ştiu cum. Sunt speculaţii", a explicat preşedintele zâmbind.

În acest context, Traian Băsescu a dat explicaţii şi cu privire la schimbul de replici avut cu vicepreşedintele SUA Joe Biden, care i-a spus şefului statului că arată "sănătos". 

"N-ar fi prima dată când mă întâlnesc cu un şef de stat, un omolog, şi spre exemplu se aruncă o informaţie din presă. Am avut nevoia de a explica. A dus cineva o campanie cu implicarea mea şi a familiei mele în traficul de armament şi a trebuit să explic că nu e adevărat", a spus Băsescu.

Aflat în vizită în Statele Unite, preşedintele Traian Băsescu a avut parte de un episod cel puţin neaşteptat. În cadrul întâlnirii cu şeful statului român, vicepreşedintele american, Joe Biden, nu s-a putut abţine să nu remarce cât de "sănătos" arată preşedintele Băsescu. "Păreţi sănătos!", i-a spus Biden lui Băsescu, momentul fiind imortalizat de camerele de luat vederi.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
15

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
14

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
52

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...