Basescu, mesaj pentru Gabriela Firea: S-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul intr-o zi acasa

Basescu, mesaj pentru Gabriela Firea: S-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul intr-o zi acasa
Presedintele Traian Basescu a vorbit, duminica, de terenul luat in comuna calaraseana Nana, achizitie anchetata de o comisie parlamentara din care face parte si senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea.

Saptamana aceasta Comisia a ajuns la concluzia ca firma care i-a vandut terenul Ioanei Basescu era inactiva la momentul tranzactiei, motiv pentru care tranzactia ar fi nula.

Senatorul Gabriela Vranceanu Firea a declarat ca, potrivit prevederilor Legii societatilor comerciale, nicio persoana sau institutie nu poate accepta facturi de la societati care sunt inactive, asa cum era societatea care i-a vandut Ioanei Basescu terenul.

Intrebat despre aceste evolutii in ancheta parlamentarilor, Basescu le-a catalogat drept "prostii". Mai mult, el i-a transmis un mesaj Gabrielei Vranceanu Firea.

"E o prostie. Nu poti sa te iei dupa o doamna a carei instruire este citirea dupa prompter zece ani. Nu este un teren primit de la primarie. Daca sunt suspiciuni, Corpul de control a trimis o sesiune la Parchet. Si eu si fiica mea stam la dispozitia Parchetului pentru orice investigatie, eu sustin ca a fost o tranzactie corecta. A fost vanzare-cumparare intre doua persoane private, fiica mea si italianul.

Auzeam o prostie de la doamna casatorita tot cu un comandant, primarul de la Voluntari... e catastrofal jurist, mai bine ar sta in banca sa si sa se preocupe de ce se intampla in mosia sotului ei ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa.

Daca suna procuratura si spune domnule presedinte, ati facut niste declaratii, eu ma duc sa dau declaratii, fiica mea la orice ora se duce sa lamureasca lucrurile la Parchet", a spus seful statului, la Realitatea Tv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
333

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
476

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
600

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...