Basescu: Eram "betivul" si "chiorul", acum sunt "presedintele suspendat"

Basescu: Eram "betivul" si "chiorul", acum sunt "presedintele suspendat"
Presedintele suspendat Traian Basescu a afirmat ca, de pe 6 iulie, de cand a fost suspendat de cei 256 de parlamentari, lumea ii spune "presedintele suspendat" cu toate ca pana atunci era "betivul, chiorul".

"Pana acum, eram Basescu sau betivu` sau chiorul`, acum sunt presedintele suspendat. In realitate, sunt presedintele ales al Romaniei. Sunt somer, nu primesc salariu, nimic. Sunt cetateanul Traian Basescu, mi se spune presedintele suspendat", a declarat Basescu, luni seara, invitat la B1 Tv.

Traian Basescu a continuat, comentand situatia sa si afirmand ca se poate duce "la fortele de munca", fiind suspendat din serviciu.

In plus, Traian Basescu a subliniat ca nu vrea sa apara pe panouri electorale, dand si explicatia.

"Ma stiu romanii ca pe un cal breaz, nu vreau mutra mea pe panouri, ce mai au de aflat romanii despre mine, ce le pot spune eu nou romanilor? (...) Sunt un politician imposibil intr-o misiune imposibila", a explicat Basescu.

Presedintele a adaugat ca nu i-a luat nimeni casa de protocol, pana acum.

"Nu m-a dat nimeni afara din casa, dar daca pierd pe 29, trebuie sa plec", a mai spus Traian Basescu.

Acesta mai afirmase si joi seara, intr-o emisiune la postul public de televiziune ca, de fiecare data cand este suspendat, i se spune "Domnule presedinte suspendat", iar in alte dati i se spune doar "Basescu".

"Domnule presedinte ales Traian Basescu, nu am devenit civil dupa suspendare. Cetateanul Traian Basescu nu ajungea niciodata in platoul dumneavoastra", i-a raspuns el atunci moderatorului.

Totodata, presedintele suspendat a dat un interviu si pentru revista Kamikaze, in care a precizat ca este comandant de nava si ca, daca ar fi fost la conducerea Titanicului, acesta nu s-ar fi scufundat.

"Sa stii ca m-am gandit, si pot sa-ti spun ca stiu sigur ca, daca eram eu comandantul Titanicului, nu s-ar fi scufundat. Nu ma laud ca sunt comandant, eu sunt comandant. Unii se lauda cu masterate si doctorate inventate, eu chiar sunt comandant.

Uite ce faceam: Pe Oceanul Atlantic, unde stii ca sunt ghetari, nu te duci cu capul inainte si in primul rand respecti regulamentul. In zonele riscante comandantul trebuie sa fie pe comanda, iar zona de gheturi il obliga pe comandant la asa ceva. Comandantul Titanicului era, din pacate, la un bal. Am comandat nave la traversarea Atlanticului si stiu ce spun. In primul rand, nu stiu daca tu cunosti, dar pe ocean drumul cel mai scurt nu e cel in linie dreapta, ci un drum pe ortodroma, in curba. Din acest motiv nici acum nu pot fi batut la trigonometrie sferica", a explicat Traian Basescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
52

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
249

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...