Barbatul cazut in cap din masina, preluat de elicopter si transportat la Iasi!

Barbatul in varsta de 22 de ani, din satul Mândreşti, comuna Vlădeni, care a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut în cap dintr-o maşină aflată în mers, va fi preluat de elicopter si urmeaza a fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Intrucat elicopterele SMURD nu pot zbura din cauza codului galben de vant, la Botosani va ajunge elicopterul ce apartine Ministerului Afacerilor Interne. Aeronava va ateriza la Unitatea Militara 1189.

Va reamintim ca un bărbat în vârstă de 38 de ani, din judeţul Suceava, se deplasa, vineri dimineaţă, cu o autoutilitară în care transporta cherestea pe drumul comunal din localitatea Mândreşti.

Tânărul de 22 de ani i-a făcut semn să oprească şi l-a rugat să îl ia şi pe el în maşină, pentru a duce un porc la o anumită adresă. În timpul deplasării autoutilitarei, bărbatul de 22 de ani care stătea pe cherestea s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea, lovindu-se puternic la cap.

El a fost transportat cu o ambulanţă la spital, în stare de inconştienţă, fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral şi comoţie cerebrală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...