Bărbatul care a strigat trei zile după ajutor a murit!

Deznodământ trist în cazul bărbatului din satul Româneşti care a fost găsit căzut pe podea, după ce trei zile a strigat după ajutor.

Mihai C. a stat internat câteva zile la Spitalul Judeţean Mavromati, iar ulterior transferat la Spitalul de Boli Cronice din Siret, judeţul Suceava. La câteva ore de la internare însă bărbatul a decedat.

Acesta prezenta o tumoare la nivelul nasului, care nu a fost tratată niciodată şi pe lângă aceasta avea o multitudine de alte afecţiuni. De înmormântarea bărbatului se va ocupa primarul din comuna Româneşti, Gheorghe Huţanu.

Cât priveşte soarta soţiei bărbatului, în vârstă de 65 de ani, ea a fost internată la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi.

Mihai C. şi soţia acestuia locuiau într-o căsuţă din satul Româneşti. De soarta celor doi se interesa în ultima vreme mai mult o vecină, cei doi copii ai acestora nemaivenind să îi vadă.

În urmă cu câteva zile vecina, care a fost plecată câteva zile la Botoşani cu copilul bolnav, a mers să vadă ce fac, părândui-se suspect că nu îl vede pe bărbat umblând prin curte, aşa cum făcea de obicei.

Când a intrat în casă, femeia a găsit o imagine de coşmar. Bărbatul era căzut pe podea, de unde nu se mai mişcase de trei zile, iar faţa îi era tumefiată din cauza unui cancer localizat la nivelul nasului. Soţia acestuia, aproape imobilizată la pat, din cauza problemelor de sănătate, lovea încontinuu cu bastonul într-un geam, în speranţa că cineva o va auzi şi îi va salva.

Vecina celor doi, care este şi fiica primarului din Româneşti, şi-a anunţat tatăl şi a sunat la 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...