Barbatii acuzati de proxenetism au fost adusi in fata instantei. Vezi cine sunt! FOTO

Cei patru barbati care au fost reținuti, joi, în urma descinderilor făcute de mascați la o pensiune din municipiului Botoșani, au fost adusi vineri in fata magistratilor Judecătoriei Botoșani, cu propunerea de arestare preventiva.

Printre cei reținuți se numără și Sorin Țâbuleac, cel care controlează Pensiunea “Olimp" (n.red. care inainte se numea Pensiunea "Țâbu" ) și Bobi Bordianu.

Cei doi, alături de alte doua persoane reținute, receptioneri la hoteluri in municipiu, Alexandru Andrei și Alexandru ștefan, vor afla astazi daca vor fi cercetati in stare de libertate sau in arest. La ieșirea din suba Poliției, cei patru bărbați și-au acoperit fețele.



Vă reamintim că la data de 3 iunie, lucrătorii din cadrul I.P.J. Botoşani- Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu lucrătorii SAS au efectuat o percheziţie domiciliară la o pensiune din mun. Botoşani şi au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi conducerea la sediul I.P.J. Botoşani, a patru bărbaţi din municipiul Botoşani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că mai multe tinere din mun. Botoşani practică prostituţia, racolându-şi o parte din clienţi prin anunţuri postate pe site-uri de profil.



În aceste împrejurări, i-au cunoscut pe doi dintre suspecţi ce au vârsta de 37 de ani şi respectiv 40 de ani, care le atrăgeau clienţi, cel din urmă deţinând şi o pensiune în mun. Botoşani, unde le asigura cazarea în vederea practicării prostituţiei.

Tinerele au mai cunoscut doi bărbaţi cu vârsta de 26 de ani şi respectiv 24 de ani, recepţioneri la hoteluri din mun. Botoşani, care în perioada ianuarie-iunie 2014 le-a înlesnit practicarea prostituţiei prin oferirea de clienţi, ce se aflau cazaţi în unităţile hoteliere la care aceştia lucrează, obţinând astfel diferite sume de bani.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

Tuesday, 8 October 2024

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

Tuesday, 8 October 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

Tuesday, 8 October 2024

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...