Bărbat transferat la Iaşi cu elicopterul, după trei zile de comă! FOTO

Bărbat transferat la Iaşi cu elicopterul, după trei zile de comă! FOTO
Acum trei zile a pus capul pe pernă, pentru a se odihni, şi nu a mai deschis ochii! Crezând că e beat, soţia a cerut ajutor abia când a observat că bărbatul nu răspunde la niciun fel de stimuli.

Un bărbat de 62 de ani, din Truşeşti, a fost transferat sâmbătă la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă "Dr. N. Oblu" din Iaşi, după ce a fost diagnosticat cu hematom subdural şi comă de gradul III.

În urmă cu trei zile, după cum povesteşte soţia lui, a ajuns acasă şi s-a culcat, iar de atunci nu a mai dat niciun semn, nu a cerut mâncare, nici apă, nu s-a mai dat jos din pat. Ştiind că bărbatul este consumator de băuturi alcoolice, familia a crezut că starea lui a fost cauzată de un exces bahic şi nu şi-a făcut probleme.

Abia dimineaţă, soţia a observat că bărbatul nu mai răspunde la niciun fel de stimuli şi a sunat la 112. O ambulanţă l-a adus pe bărbat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde medicii au solicitat de urgenţă intervenţia specialiştilor de la Iaşi, pentru ca viaţa să-i fie salvată. Ca atare s-a apelat la elicopterul SMURD care a aterizat în poligonul ACR de unde l-a preluat pe bărbat.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de siguranță luate de polițiștii și jandarmii botoșăneni pe perioada desfășurării Examenelor Naționale

astăzi, 20:02
16

Măsuri de siguranță suplimentare sunt luate și pentru desfășurarea în siguranță a Examenului Național de Bacalaureat, care se va desfășura  în această perioadă.Astfel...

Transportatorii de lemne suceveni, „certați” cu corectitudinea, încă un șofer sancționat de polițiști!

astăzi, 19:08
27

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit  marți, 25 iunie 2024, pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară c...

Raluca Turcan despre Legea accesibilizării actelor artistice pentru persoanele cu dizabilități: „Un pas către normalitate!”

astăzi, 18:04
44

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, apreciază drept „un pas mare către normalitate” adoptarea, miercuri, de către plenul Camerei Deputaţilor a legii care instituie obligaţia tuturor in...