Bărbat tâlhărit în toaleta unui bar din municipiul Botoșani!

Bărbat tâlhărit în toaleta unui bar din municipiul Botoșani!
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au dispus, miercuri, măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ  Botoşani faţă de M. C. de 38 de ani, din municipiul Botoşani, bărbatul fiind principalul bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Astfel, în sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 10.06.2016, în jurul orei 18.40, în timp ce se afla într-un bar din municipiul Botoşani, întrebuinţând acte de violenţă, i-a sustras unui bărbat în vârstă de 56 de ani, un portmoneu în care acesta avea o sumă de bani.
                  
Agresiunea s-a produs în toaleta barului. Victima a intrat pentru a-și face nevoile fiziologice, dar la scurt timp a dat peste el buzna cel care l-a tâlhărit.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca joi, 16 iunie a.c., pe numele lui M.C. să fie formulată propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
37

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
147

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...