Bărbat ridicat din casa mamei sale și băgat în Penitenciarul Botoșani

Polițiștii au avut de furcă și cu fratele condamnatului, care a fost încătușat după ce a făcut scandal.

Un bărbat care a provocat un eveniment rutier, fără să existe victime, ci doar pagube materiale, va sta la pușcărie pentru 1 an și 6 luni.

Asta pentru că a refuzat să dea probe de sânge la spital, acolo unde polițiștii l-au dus după evenimentul din seara zilei de 31 octombrie 2021.

În acea zi, în jurul orei 18.00, bărbatul a intrat cu mașina pe care o conducea într-un gard. Sosiți la fața locului, polițiștii au avut suspiciunea că șoferul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Ulterior, șoferul a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge, iar mai apoi a fost trimis în judecată și a fost condamnat definitiv.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii de la Liteni, județul Suceava, ajutați de lucrătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, au mers pentru a-l ridica pe bărbat în vederea punerii în executare a mandatului de executare a pedepsei.

L-au găsit la locuința mamei sale și l-au ridicat, iar mai apoi l-au dus la Penitenciarul Botoșani.

În timp ce era ridicat de polițiști, fratele condamnatului, un bărbat de 58 de ani, a început să facă scandal. A fost încătușat și dus la sediul Poliției Liteni, unde a fost amendat cu 1.000 de lei pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, scrie Monitorul de Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O artistă din Botoșani câștigă „Palma d’Oro” pentru arte vizuale în Italia! (Foto)

astăzi, 09:54

Camelia Pădureț, pictoriță originară din Botoșani, care trăiește și lucrează de mulți ani în Cefalù, Sicilia, a fost distinsă cu Premiul „Palma d’Oro” pentru...

Botoșani: Codul Galben de ploi, prelungit de meteorologi până marți dimineață!

astăzi, 09:36

Atenționarea este valabilă din această dimineață, de la ora 10:00, până mâine dimineață, la aceeași oră. Aceasta se va manifesta prin ploi însemnate cantitativ și inten...

Haos după Dinamo – Botoșani. Florescu, aproape de a fi lovit cu o sticlă în cap!

astăzi, 08:40

Toți jucătorii lui Dinamo s-au năpustit asupra „centralului” Sorin Vădana, iar cel mai vocal a fost Gnahore. Dinamoviștii au cerut două penalty-uri în prelungiri, la un contact...