Barbat ranit intr-un accident la Nicseni! Un sofer "mort" de beat a intrat intr-un autoturism parcat!
ACCIDENT!

Barbat ranit intr-un accident la Nicseni! Un sofer "mort" de beat a intrat intr-un autoturism parcat!
Un sofer in varsta de 32 de ani, din judetul Suceava, a provocat un accident rutier in care o persoana a fost ranita, marti dupa-amiaza, in localitatea Nicseni. 

Barbatul conducea un autoturism pe drumul din sat, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, intrand in plin intr-o autouitilitare parcata pe partea dreapta.

In urma impactului, soferul autoutilitarei, in varsta de 41 de ani, a fost ranit, iar la fata locului a ajuns un echipaj SMURD, care l-a transportat pe barbat la spital. 

Martorii evenimentului spun ca soferul era beat, aceasta fiind cauza accidentului. Politistii confirma ca barbatul era baut, insa acesta a refuzat sa sufle in aparatul etilotest.

"Întrucât Ş. S. emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, procedură pe care tânărul a refuzat-o. Ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliriialcoolemiei. În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală.", se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
128

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
485

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
193

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...