Bărbat prădat la Săveni de trei copii romi!

  Duminică, 23 februarie a.c., în jurul orei 13.35, un echipaj de jandarmi care executa o misiune de menÅ£inere a ordinii publice în oraÅŸul Săveni , a fost sesizat de un bătrân cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani, de către trei copii de etnie rromă , în timp ce făcea cumpărături la un magazin de pe strada 1 Decembrie.

 Jandarmii s-au deplasat împreună cu reclamantul la locul indicat, însă nu i-au mai găsit pe copii.

În urma verificărilor făcute, oamenii legii au depistat, pe strada IndependenÅ£ei, trei băieÅ£i cu semnalmentele furnizate de bătrân, care încercau să evite întâlnirea cu patrula de jandarmi.

Asupra celor trei, cu vârste cuprinse între 11 ÅŸi 13 ani, au fost găsiÅ£i doar 10 lei, diferenÅ£a până la 660 de lei fiind restituită de mamele celor trei copii.

Făptuitorii au observat bătrânul ce avea banii în buzunarul de la spate ÅŸi s-au hotărât să-i sustragă, după care i-au împărÅ£it frăţeÅŸte.

,,Norocul" bărbatului a fost că minorii au plecat din nou de la domiciliu ÅŸi s-au întâlnit cu jandarmii, care i-au luat la întrebări.

Bătrânul, în vârstă de 74 de ani, care era însoÅ£it de fiul său, dorea să cumpere câÅ£iva purcei, iar în momentul în care i s-au sustras banii nu a reuÅŸit să-i oprească pe cei trei, deoarece aceÅŸtia au fugit .

Jandarmii le-au întocmit făptuitorilor actele de sesizare sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...