Bărbat mort după ce s-a înecat cu o bucată de carne!

Un bărbat de 44 de ani, din Leorda, a decedat duminică noaptea după ce s-a înecat cu o bucată de carne. A.C. se afla la casa unui prieten din aceeaşi localitate şi după ce au golit mai multe sticle cu tărie au decis să servească masa de seară.

Amicul a pus le masă două farfurii cu varză cu carne iar la un moment dat A.C. a căzut de pe scaun ca secerat şi a dus mâinile de gât.  Speriat, prietenul a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112 anunţând că prietenul de pahar se sufocă cu mâncare. Cadrele medicale spun că l-au găsit pe bărbat prăbuşit în curtea casei, scrie Opinia de Dorohoi.

Bărbatul se afla în stop cardio-respirator iar în momentul când i-au deschis gura au observat o bucată de carne care-i bloca căile respiratorii superioare. Imediat după ce au extras cu o pensetă carnea au fost demarate procedurile de resuscitare însă fără efect.

După miezul nopţii cadrele medicale au declarat decesul. Corpul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală unde legiştii vor stabili cu exactitate cauzele morţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Momente de mândrie pentru învățământul botoșănean: Prof. Ioana Cristina Pașcău a câștigat trofeul „Profesorul Anului din mediul rural”!

astăzi, 20:32

Gala „Profesorul Anului din mediul rural” aduce în prim-plan și aplaudă eforturile și rezultatele oamenilor excepționali, care lucrează în învățământul din ...

Cel mai așteptat film de comedie românesc al anului, „Mentorii”, ajunge în avanpremieră la Botoșani!

astăzi, 19:50

Filmul are parte de două proiecții speciale care vor avea loc de la ora 17:30, la Happy Cinema și de la ora 19:00 la Cinema Unirea. Tot pe 28 februarie, „Mentorii”, primul lungmetraj pr...

Tot mai puține locuri de muncă pentru absolvenții de studii superioare: LISTA completă transmisă de AJOFM Botoșani!

astăzi, 19:10

Astfel, pe nivel de studii, 24 de locuri de muncă se adresează candidaților cu studii superioaare, în timp ce 433 sunt pentru cei cu studii medii. Pe nivel de calificare, calificații au l...