Bărbat lăsat fără lemne și autoutilitară

Bărbat lăsat fără lemne și autoutilitară

Marți, polițiștii Biroului de Ordine Publică, în cooperare cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere din Suceava și Ocolul Silvic au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Botoșani pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Conform instituției, polițiștii au oprit pentru control pe strada Porumbelului din municipiul Botoșani, o autoutilitară condusă de un bărbat de 73 de ani din județul Suceava, care transporta cantitatea de 10, 442 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu de posedă documentele legale specifice transportului de material lemnos, motiv pentru care s-a dispus confiscarea acesteia, precum și indisponibilizarea în vederea confiscării a autoutilitarei”, arată IPJ Botoșani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice.

 

Spune-ne opinia ta