Barbat in stare GRAVA, dupa ce a cazut in cap de pe bicicleta! FOTO

Barbat in stare GRAVA, dupa ce a cazut in cap de pe bicicleta! FOTO
Un barbat in varsta de 34 de ani, din localitatea Calarasi, a ajuns in noaptea de marti spre miercuri la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, in stare grava, dupa ce a cazut de pe bicicleta.

Adrian T. se deplasa pe bicicleta pe un drum asfaltat din localitate, iar la un moment dat a prins viteza foarta mare, s-a dezechilibrat si a cazut cu fata de asfalt, lovindu-se puternic la cap.

Localnicii care l-au vazut intins pe drum au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns o ambulanta care era in zona. Victima fiind in stare grava s-a cerut ajutorul echipajului SMURD de Terapie Intensiva Mobila.

Dupa ce medicii i-au acordat primul ajutor si l-au stabilizat, barbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente, fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral si cu otoragie.

La spital au ajuns si politistii pentru a-i recolta barbatului probe biologice in vederea stabilirii alcoolemie pentru ca, din cate se pare, acesta este sub influenta bauturilor alcoolice.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
367

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
498

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
620

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...