Bărbat împuşcat pe un câmp din judeţul Botoşani!

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din satul Călineşti, a ajuns, sâmbătă la amiază, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc.

Bărbatul este cioban şi a mers, alături de un consătean, cu oile la păşunat pe un teren al unui localnic din Bucecea. Proprietarul le-a cerut să plece, dar cei doi ciobani au sărit la bătaie. 

După ce şi-au vărsat nervii pe respectivul bărbat, au mers cu oile pe un alt teren privat unde de asemenea au fost văzuţi de proprietar.

Omul le-a cerut să plece, dar ciobanii au sărit şi la acesta la bătaie. În acel moment, bărbatul a scos un pistol cu bile de cauciuc pe care îl avea asupra sa, şi pe care îl deţinea legal, şi a tras un foc în aer şi unul către cei care au vrut să îl lovească, nimerindu-l pe unul dintre ciobani.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri şi investigaţii, fiind trimis şi la computerul tomograf.

“În prezent, pacientul este în stare stabilă din punct de vedere hemodinamic, conştient şi cooperant",  a declarat medicul Gheorghe Apetroaie de la UPU", a declarat medicul Gheorghe Apetroaie, din cadrul UPU Botoşani.

În acest caz au fost sesizaţi şi poliţiştii care au declanşat o anchetă. Cei doi ciobani s-au ales cu dosar penal pentru lovire ;i ameninţare, iar oamenii legii fac cercetări pentru a vedea şi în ce condiţii s-a făcut uz de armă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...

„Casa de protocol a oamenilor străzii”, proiectul unei botoșănence care îi poate aduce titlul ”Omul anului!” (Foto, Video)

astăzi, 09:42

TVR a demarat sezonul de toamnă al campaniei „Omul anului”. Din 27 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18.15, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă noi portre...

Doina Federovici: Educația – temelia pe care ne construim viitorul (Foto)

astăzi, 09:37

„Educația nu este pregătirea pentru viață, educația este viața însăși!” Această profundă reflecție a pedagogului John Dewey ne amintește, zi de zi, de importanța educaț...