Bărbat găsit mort într-un apartament din Botoşani!

Descoperire macabră într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Amurgului, din municipiul Botoşani. Un bărbat în vârstă de 57 de ani, întors recent de la muncă din străinătate, şi-a găsit tatăl fără suflare, cadavrul fiind într-o avansată stare de putrefacţie.

Bărbatul de 90 de ani locuia singur, iar fiul său a mers la apartamentul acestuia să vadă ce s-a întâmplat, pentru că în ultima perioadă nu i-a mai răspuns la telefon.

Când a intrat în locuinţă, botoşăneanul a dat peste o imagine de coşmar.  Trupul neînsufleţit al tatălui său zăcea în apartament, într-o stare avansată de putrefacţie.

Fiul a sunat la 112, la faţa locului ajungând poliţiştii. Din câte se pare, bătrânul era mort de aproape o lună de zile.

La o primă examinare a cadavrului nu au fost descoperite urme de violenţă, dar în urma efectuării necrospiei se va stabili cauza decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

Wednesday, 2 October 2024

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

Wednesday, 2 October 2024

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

Wednesday, 2 October 2024

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...