Bărbat dintr-o comună din Botoșani bătut cu toporul până a ajuns la spital, acuzații și la adresa Poliției! (foto)

Rudele botoșăneanului s-au arătat îngrijorate după această situație și acuză polițiștii că nu ar fi acționat imediat.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din satul Negreni, comuna Știubieni, a ajuns acum o săptămână la spital în stare destul de gravă, după ce a fost bătut de doi tineri din aceeași localitate.

Incidentul s-a petrecut pe 18 august. Potrivit unei sesizări venite pe adresa redacției Știri.Botoșani.Ro, bărbatul ar fi fost atacat de doi tineri din satul Negreni, fiind lovit de mai multe ori cu toporul.

Botoșăneanul a ajuns la spital și s-a ales cu răni destul de serioase, după cum se poate observa și din imagini.

Un bărbat a fost atacat brutal de doi tineri din satul Negreni, care l-au lovit cu un topor lăsându-l în stare gravă în spital”, se arată în sesizarea primită pe adresa redacției.

Mai mult decât atât, familia bărbatului aduce acuzații și la adresa polițiștilor, spunând că nu ar fi intervenit și că locuitorii din comună se simt abandonați în fața unei „situații atât de grave”.

„Cu toate acestea, autoritățile locale au declarat că nu pot interveni în mod eficient în aceste condiții, lăsând astfel comunitatea șocată și îngrijorată. Familia și apropiații victimei sunt revoltați de lipsa de acțiune a poliției, simțindu-se abandonați în fața unei situații atât de grave. Tragedia scoate în evidență vulnerabilitatea oamenilor în fața actelor de violență și necesitatea unor măsuri urgente din partea autorităților”, au scris în sesizarea trimisă către reporterii Știri.Botoșani.Ro.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani infirmă acuzațiile care se aduc, spunând că este înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

Thursday, 19 September 2024

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...

Alertă în cimitirul Pacea din Botoșani: Un bărbat a amenințat că se aruncă din copac! (foto, video)

Thursday, 19 September 2024

Forțele de ordine au fost puse în alertă, joi după-amiază, după ce un bărbat amenința că se aruncă dintr-un copac în cimitirul Pacea. La fața locului au ajuns mai multe echipa...

Părinții din Botoșani se tem pentru siguranța copiilor, petiții adresate prefectului! (video)

Thursday, 19 September 2024

Comitetul de Părinți de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani a adresat către Instituția Prefectului a județului Botoșani o petiție prin care solicită monit...