Barbat din Podeni, batut cu bestialitate cu batele! A fost transferat la Iasi! FOTO

Un barbat in varsta de 52 de ani din satul Podeni, comuna Corlateni, a ajuns, luni seara, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost batut cu batele de doi ciobani.

Pavel Balan se afla la stana sa, iar din spusele sotiei doi indivizi au venit cu oile pe lucerna sa. Barbatul a vrut sa-i alunge pe cei doi, insa a fost luat la bataie, agresorii lovindu-l cu niste bate.

"Era cu oile unde avem noi stana si cand s-a uitat erau niste ciobani cu oile, din Vorniceni, pe bucata, pe lucerna la noi. Sotul meu s-a dus la ei si i-a intrebat ce cauta cu oile acolo, pentru ca noi avem acel pamant de 20 de ani. L-au batut cu batele si in cap si la picioare. La cap e cusut, mana e in ghips", a spus sotia barbatului, cu ochii in lacrimi.



Pavel Balan a suferit multiple fracturi la nivelul membrelor, fractura de mandibula si o plaga la cap, unde a fost cusut. Din cauza starii in care se afla, medicii botosaneni au decis sa-l trimita la o clinica din Iasi.

Politia face cercetari pentru identificarea autorilor si tragerea lor la raspundere, acestia urmand a fi cercetati pentru loviri sau alte violente.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...