Bărbat desfigurat de cumnat, în miez de noapte! Medicii l-au trimis la Iași! FOTO

Bărbat desfigurat de cumnat, în miez de noapte! Medicii l-au trimis la Iași! FOTO
Un barbat in varsta de 43 de ani, din comuna Hlipiceni, a ajuns cu fata desfigurata, la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce ar fi fost batut de cumnatul sau.

Barbatul a povestit medicilor ca in noaptea de marti spre miercuri, cumnatul sau ar fi dat buzna in casa si l-ar fi luat la pumni, provocandu-i acestuia o fractura de mandibula si mai multe traumatisme faciale.

Victima nu a sunat la 112 decat spre dimineata, cand un echipaj de ambulanta l-a preluat de la domiciliu la aproape 12 ore de la agresiune.

Acesta a fost transportat la spital si dupa ce a fost examinat de medici a fost trimis la Clinica de Buco-Maxilo-Faciale din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon", din Iasi.

Medicii botosaneni au anuntat si Politia, iar pe numele cumnatului a fost deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
178

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
368

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
101

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...