Bărbat depistat la volan cu o alcoolemie de 1,40 mg/l în aerul expirat

Bărbat depistat la volan cu o alcoolemie de 1,40 mg/l în aerul expirat

La data de 6 mai 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din orașul Săveni. 

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ulterior, bărbatul a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge.

Autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințat de un tânăr, de 31 de ani, pasager în autoturism.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și încredințarea unui autovehicul unei persoane care se află sub influența băuturilor alcoolice”, a completat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1031

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
521

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...