Bărbat dat dispărut, găsit în județul Botoșani

Bărbat dat dispărut, găsit în județul Botoșani
Un bărbat a fost căutat aproape trei luni de polițiști, după ce familia l-a dat dispărut. Acesta a fost găsit de curând pe raza județului Botoșani. 

În cursul lunii iulie a.c., poliţiştii din județul Iași au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui bărbat, în vârstă de 51 ani, din comuna Miroslava. Bărbatul a plecat de acasă, dar nu le-a spus rudelor unde merge, când au văzut că nu mai dă niciun semn acestea gândindu-se la ce e mai rău.
 
În urma verificărilor şi căutărilor efectuate, bărbatul a fost găsit în comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani, lucrând ca oier la o stână.
 
Familia a fost informată cu privire la situaţia acestuia,fiind revocate formele de urmărire.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
59

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit de...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
19

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
172

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...