Bărbat capturat după ce a violat o copilă de 11 ani!

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, bănuit că a violat o copilă de numai 11 ani din comuna botoşăneană Cristineşti, a fost capturat de poliţişti.

Oribila faptă s-ar fi petrecut în vara anului 2013, principalul suspect, Vasile B., originar din Brăila, fiind dat în urmărire generală, după ce a fugit. El a fost acum prins de poliţişti şi adus la Botoşani unde va fi prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Botoşani pentru confirmarea măsurii arestării preventive.

Fapta s-ar fi petrecut în luna iulie 2013. Bărbatul i-a rugat pe părinţii fetei să o lase pe aceasta să îl ajute la treburile gospodăreşti.

Rămas singur cu fetiţa, la marginea unei păduri a obligat-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale cu el. După ce a violat-o pe micuţă, brăileanul a furat din casa surorii sale 700 de lei şi s-a facut nevăzut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...