Bărbat accidentat grav de un poliţist de frontieră care avea o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur in aerul expirat!

Bărbat accidentat grav de un poliţist de frontieră care avea o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur in aerul expirat!
Sâmbătă seară, în jurul orei 22.25, Ştefan Condrea, de 37 ani, din oraşul Ştefăneşti, poliţist de frontieră la Sectorul Poliţiei de Frontieră Stânca,  în timp ce conducea un autoturism în Ştefăneşti, a surprins şi accidentat grav pe Constantin M., de 40 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe marginea părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost cu aparatul etilotest, rezultând o concentaţie de 0,92 mg/l alcool în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de poliţistul de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând ca la finalizarea investigaţiilor medicale fapta să fie încadrată conform procedurii penale.

De asemenea, acesta este cercetat acum  şi de superiori.

"S-a declanşat cercetarea prealabilă în regim de urgenţă şi vor fi duspuse măsuri în consecinţă", a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Bărbatul accidentat a fost transferat, în stare gravă, la Iaşi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
2

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
75

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
846

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...