Banii din garantia lucrarilor de pe Bulevard nu au fost recuperati nici la aceasta ora!

Banii pentru garantia lucrarilor executate pe Bulevardul Mihai Eminescu nu au mai ajuns in conturile Primariei Botosani, lucru care ii ingrijoreaza pe unii consilieri municipali, acestia cerand lamuriri Executivului Primariei in cadrul sedintei de Consiliu Local de joi, vizavi de ancheta desfasurata.

"Intreb partea juridica daca am reusit sa recuperam suma de la BRD Iasi, sa stim  in ce situatie suntem cu garantia pentru executia lucrarilor de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Avem vreo sansa sa recuperam acei bani sa refacem trotuarele de pe bulevard?", a spus consilierul local Simion Drelciuc.

Edilul-sef a spus ca deocamdata nu s-au primit banii pentru garantie si nici alte informatii referitoare la anchete nu s-au mai primit, dar in cel mai scurt timp va ajunge si rezultatul expertizei lucrarilor pe Bulevard, pentru ca municipalitatea sa poata demara lucrarile de refacerea trotuarelor, cu bani din bugetul local, sume ce se vor recupera ulterior de la cei vinovati de disparitia garantiei.

"Banii nu au intrat in conturile Primariei. S-a facut si public lucrul acesta, ca Primaria este scoasa din orice cauza, sunt persoane vinovate, este o ancheta, nu putem noi sa intrebam care este mersul anchetei, cand se va finaliza vom trimite in judecata vinovatul. Pana la urma banii aceia vor veni, noi nu asteptam banii si apoi sa refacem trotuarele, putem face din banii Primariei si apoi ii recuperam. Trebuie sa ne ajunga rezultatele expertizei pentru a sti exact ce sa punem acolo, sa vedem ce s-a intamplat ca sa nu se mai repete o data", a spus Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
46

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
46

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
302

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...