Bani mai mulți, în decembrie, pentru angajații Primăriei Botoșani!

Angajații Primăriei Botoșani și ai unor instituții subordonate vor primi în luna decembrie mai mulți bani, pe lângă salariu urmând a încasa și anumite diferențe salariale pe care le-au obținut prin hotărâri judecătorești.

În urma rectificării bugetare, municipalitatea a primit o sumă de 14 milioane de lei, primarul Ovidiu Portariuc spunând că cei mai mulți bani, respectiv 13,6 milioane de lei, merg către cadrele didactice, fiind asigurate toate salariile pentru sistemul de învățământ și pentru plata drepturilor câștigate prin hotărâri judecătorești, inclusiv pe 2015.

De asemenea, s-au primit bani pentru asistenții persoanelor cu handicap și persoanele cu handicap, fiind vorba de 578.000 de lei și vor primi bani în plus, tot pentru hotărârile judecătorești câștigate, salariații din aparatul de specialitate al Primăriei, Poliția Locală, Serviciul Public Local de Asistență Socială și cei de la Evidența Populației.

“În ultima perioadă au fost discuții și am avut ceva emoții vizavi de aceste sume legate de salarii, dar așa cum s-a întâmplat în fiecare an am reușit să ne asigurăm că toți oamenii își vor primi banii și vor avea de sărbători banii necesari", a afirmat primarul Ovidiu Portariuc. 

Consilierii locali vor rectifica bugetul local vineri, iar de săptămâna viitoare vor fi făcute plățile către beneficiari. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...