Balastiera cu bucluc!

Balastiera cu bucluc!

VICTOR MIHALACHI

O balastiera care apartie firmei Victor Construct a ajuns motiv de reclamatii pentru o familie din localitatea suceveana Bursuceni, comuna Veresti, plangerile facand referire la faptul ca oamenii nu mai suporta zgomotul produs de zeci de utilaje care functioneaza la balastiera amplasata la cativa zeci de metri de casa.

Nemultumirile vin si din partea celorlalti sateni, care spun ca statia s-a extins spre sat, iar masinile de mare tonaj le trec zilnic pe la porti.

"Initial, statia era ceva mai departe, dar nu la o distanta de cel putin 250 de metri de casa, asa cum prevede legea, dar acum au adus o statie noua si au amplasat-o si mai aproape de casa mea", spune Marcel Ailincai, in Monitorul de Suceava.

Acesta a mai spus ca, nu cu mult timp in urma, a observat ca depozitul de carburant al balastierei era chiar sub gardul lui, la 25 de metri de casa.

Barbatul a facut nenumarate plangeri si reclamatii privind amplasarea balastierei si problemele pe care le are.

"Am fost la noi la primarie, am fost la Consiliul Judetean si la Inspectoratul de Stat in Constructii. Din cate am aflat, nu au autorizatii sa functioneze cu statia asa de aproape de locuinta mea. A fost aici domnul primar, au oprit lucrarile si apoi le-au reluat. Nu stiu ce sa mai fac", s-a plans Marcel Ilincai.

Terenul pe care este amplasata statia de sortare a betoanelor se afla in extravilan si apartine Parohiei din Bursuceni si a fost concesionat, printr-o hotarare a Consiliului Parohial, firmei SC Cateris Trans SRL, firma care ulterior a fost vanduta, iar acuma apartine Societatii Victor Construct SRL din Botosani, conform presei sucevene.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...

Nu cazăm ciobani!

astăzi, 07:15

Un cioban isi pastea oile pe o pajiste, la un moment dat zareste un hotel. Zambeste smechereste si se duce direct in hotel. Acolo il intampina patronul si ii zice: -Ce e cu dumneata aici? Nu cazam c...