Băieţii de la The Kryptonite Sparks pregătesc un turneu de lansare al primului album

Băieţii de la The Kryptonite Sparks pregătesc un turneu de lansare al primului album
Înainte loveai două pietre, acum însă ies scântei când asculţi piesele trupei The Kryptonite Sparks. Un trio incandescent indie-alternative, pe care până şi Superman l-ar asculta cu volumul la maxim, chit că duşmanul lui de moarte este kriptonita. Trei băieţi, Răzvan Diaconu, Rareş Diaconu şi Răzvan Anton, răspund la întrebările noastre şi la uralele venite din public la concertele lor de lansare care vor avea loc în viitorul foarte apropiat.

Cum aţi început?

Început…Am pornit de la studiu intens ,corzi rupte,idei comune din care s-a născut muzică,muzica noastră.

Cum v-aţi găsit numele?

Conceptul a pornit de la Kryptonite sau altfel spus,slăbiciunea celor puternici ,iar sparks de la scântei desemnând atmosfera pe care încercăm să o creăm live.

Pentru cine cântaţi?

În primul rând cântam pentru noi şi pornind de la asta,cântăm pentru cine doreşte să-şi dezmorţească timpanele,pentru cei care ne-ar lua versurile acasă şi ar simţi muzica cântând odată cu noi.

Ce artişti vă inspiră?

Oh,o întrebare la care am putea să răspundem repede şi concis:Pink Floyd, Pink Floyd şi trupa aia faimoasă de prin 70 …Pink Floyd?!?!?!

Pe unde aţi mai umblat? Unde aţi mai cântat vara asta?

Pe unde am mai hoinărit…am încercat să fim cam peste tot.Vara asta s-a dovedit a fi una destul de plină ,încercăm să ne ţinem ocupaţi şi într-o activitate continuă din punct de vedere muzical.Mai multe detalii despre fostele şi viitoarele noastre concerte găsiţi pe pagina noastră de facebook : https://www.facebook.com/kryptonitesparks .

Ce planuri de viitor aveţi?

Ne place să credem că trăim în prezent, viitorul îl lăsăm să curgă de la sine. Însă în viitorul apropiat pregătim un turneu de lansare al primului nostru EP care va debuta la Botoşani, pe 4 august .

Ce mesaj aveţi pentru fanii voştri?

Ascultaţi muzică,cea care va inspiră, cea care vă ridică părul de pe mâini, spate si gât... ascultati muzică şi să nu vă lăsaţi simţurile să amorţească.Vă aşteptăm să împrăştiem scântei împreună la viitoarele noastre concerte şi la lansare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
139

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
897

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
426

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...