Badea, ironii la adresa lui Robert Turcescu, despre participarea jurnalistului la EUROVISION

Badea, ironii la adresa lui Robert Turcescu, despre participarea jurnalistului la EUROVISION
Interminabilul conflict dintre Robert Turcescu și Mircea Badea continuă cu o nouă rundă. Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 1 l-a ironizat pe jurnalistul postului B1 pentru faptul că participă la preselecția pentru Eurovision.
 
Mircea Badea a postat azi-dimineață un mesaj ironic la adresa lui Robert Turcescu, legat de faptul că acesta participă la preselecțiilor Eurovision. În urma acestora se va alege reprezentantul României pentru ediția de anul acesta, care va avea loc în Suedia, scrie Libertatea.
 
"Nu există așa ceva! E cel mai tare lucru pe care l-am auzit! Colonelul Turceascu și fanfara militară. Yoooo! Eurovision manceacas!", a scris Badea pe Facebook.
 
Cum nici Turcescu nu-l are la inimă pe realizatorul emisiunii În gura presei, acesta nu ratează o ocazie în care să nu-și critice rivalul.
 
"E un mic go­lănaş de cartier, care a avut norocul să facă TV în România într-o perioadă în care se gustă glumele de cartier şi sunt priviţi cu mare atenţie maneliştii, golanii şi, în general, oamenii care au un limbaj tri­vial. Se vede asta în ratingul diferitelor personaje funambuleşti care apar la TV. Ăsta este norocul lui. În rest, să mai pună mâna pe carte", a declarat Turcescu într-un interviu pentru revista OK!.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
34

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
78

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...