Avion rusesc cu 224 de persoane la bord, prabusit in Egipt!

Avion rusesc cu 224 de persoane la bord, prabusit in Egipt!
Un avion de tip Airbus A321, la bordul căruia se aflau turiști ruși, s-a prăbușit, sâmbătă dimineață, în peninsula Sinai, din Egipt, a anunțat premierul acestei țări într-un comunicat.
Informațiile inițiale despre avion au fost contradictorii. Mai întâi, postul de televiziune Sky News Arabia a transmis că s-a pierdut contactul cu un avion al unei companii rusești low-cost care decolase de la Sharm-el Sheikh cu destinația Sankt-Petersburg. Ulterior, biroul de presă al premierului egiptean, Sherif Ismail, a publicat un comunicat în care afirmă că un avion civil rusesc a căzut sâmbătă în centrul peninsulei Sinai din Egipt.

Echipele de salvare egiptene care au sosit la locul prăbușirii avionului Airbus-321 al companiei aviatice ruse Kogalymavia au reușit să scoată de sub resturile aparatului trupurile a cel puțin 100 de oameni, a anunțat un reprezentant al serviciilor de securitate egiptene, informează Reuters și TASS.

Am extras cel puțin 100 de trupuri neînsuflețite, celelalte continuă să se afle în epavă, a declarat sursa de informații. La bordul avionului civil rus prăbușit în peninsula Sinai din Egipt se aflau 63 de bărbați, 138 de femei și 17 copii cu vârste de la 2 la 17 ani. Potrivit mass-media locale, până la această oră nu au putut fi găsiți supraviețuitori. Între timp, a fost deja descoperită una dintre cutiile negre ale avionului, informează TASS.

Președintele rus Vladimir Putin a decretat ziua de 1 noiembrie 2015 zi de doliu național în legătură cu accidentul aviatic produs în Egipt, a anunțat serviciul de presă al Kremlinului. Anterior, administrația aeroportului din Sharm el-Sheikh a precizat că toți pasagerii și membrii echipajului avionului prăbușit erau cetățeni ai Rusiei.

Aparatul Airbus-321 al companiei aviatice Kogalymavia, care efectua cursa 9268 pe ruta Sharm el-Sheikh — Sankt Petersburg, a decolat de pe aeroportul egiptean sâmbătă la 6:21 (ora Moscovei) și peste 23 de minute a dispărut de pe ecranele radarelor. La bordul avionului se aflau 217 pasageri și 7 membri ai echipajului.

sursa: digi24.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
55

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
611

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
180

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...