Avertizare meteo: Vijelii in toata tara si ninsori la munte

Avertizare meteo: Vijelii in toata tara si ninsori la munte
Meteorologii au emis vineri o avertizare valabila in weekend, privind intensificari ale vantului si temperaturi scazute in toata tara.

Vremea va fi rece in toata tara, urmand sa se inregistreze valori termice in medie cu 6-8 grade mai scazute decat normele climatologice ale perioadei, se arata in avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Vantul va avea intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze mai mari la munte, iar duminica si in regiunile sud-estice, cu rafale ce vor depasi 70-75 km/h.

La munte vor predomina ninsorile, iar in estul Transilvaniei, in Moldova si in zona deluroasa a Munteniei si a Olteniei vor fi si precipitatii mixte.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ” Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
12

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
21

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
346

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...