Avertisment transmis de Poliţia Română: Un nou tip de înşelăciune. Acest mail NU este trimis de Poliţie

Avertisment transmis de Poliţia Română: Un nou tip de înşelăciune. Acest mail NU este trimis de Poliţie

Un mail cu semnalmentele Poliției Române a ajuns în căsuțele de mail a mai multor români. Conținutul mailului este un nou tip de înșelăciune, susține IGPR.

Practic, un nou tip de înșelăciune a umplut căsuțele de poștă electronică a mai multor români. În acest sens, Poliția Română face un apel, pentru a-i atenționa pe cei potențial vizați.

„Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!”, este scris în cadrul unei postări pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.

Noua campanie de înșelăciune vine după ce la începutul săptămânii ANAF a avut același timp de probleme. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunța luni că un val de mesaje false este transmis prin email în numele instituției, de pe o adresă ce nu aparține ANAF.

Emailuri false în numele ANAF! Nu deschideți emailurile provenite de la info@anaf.ro!”, transmite Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

 

Spune-ne opinia ta