Avertisment pentru şefii de la Nova Apaserv: "Dacă au avarii şi le ţin câte o săptămână, să plătească!"

Şefii de la societatea Nova Apa Serv ar putea fi buni de plată în cazul în care nu reuşesc să reducă pierderile din reţea la nivelul stabilit de Consiliul Judeţean.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, va iniţia un proiect de hotărâre, prin care să se stabilească acest nivel al pierderilor înregistrate anual în reţeaua de alimentare cu apă din judeţul Botoşani, iar dacă acest nivel va fi depăşit cei care conduc frâiele operatorului de apă vor suporta consecinţele.

"Ei au acum 68% şi le aprob în Consiliul Local maxim 57%. În cazul în care sar peste, plătesc ei. Acela care e şef acolo, care a trebuit să intervină la avarie, dacă nu poate să îi urmărească pe ceilalţi... Eu acasă dacă sparg geamul îl înlocuiesc. Aşa şi ei, dacă au avarii şi le ţin câte o săptămână, să plătească", a precizat Florin Ţurcanu.
 
Ţurcanu vrea ca anul viitor pierderile din reţeaua de alimentare cu apă să se reducă la 50%, menţionând că măsura prin care să fie stabilit un procent al pierderilor a fost impusă şi de controlorii de la Curtea de Conturi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...