Avertisment pentru şefii de la Mavromati: „Exclus să mai acceptăm vreun leu datorie”

Avertisment pentru şefii de la Mavromati: „Exclus să mai acceptăm vreun leu datorie”
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a cerut conducerii Spitalului Judeţean Mavromati ca din această lună să nu mai acumuleze niciun leu datorie.

Şeful CJ a trimis şi o comisie la unitatea spitalicească, pentru ca împreună cu şefii de acolo să găsească soluţii de reducere a cheltuielilor, pentru a nu se mai acumula datorii.

“Am trimis o echipă şi le-am cerut să facă un plan de măsuri pentru a nu mai aduna niciun leu datorii, să înceapă să plătească datoriile din urmă. Exclus să mai acceptăm din luna iulie vreun leu datorie, pe lună", a declarat Florin Ţurcanu.

Din punctul de vedere al acestuia, pentru ca spitalul să se redreseze financiar ar trebui făcute şi unele schimbări în echipa de conducere, persoanele vizate fiind directorul economic şi directorul medical.

Spitalul Judeţean a semnat contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi, potrivit preşedintelui CJAS, unitatea va primi lunar un milion de lei în plus, suma crescând de la 6,5 la 7,5 milioane de lei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
35

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...

(P) Cum alegi tricoul perfect

astăzi, 16:15
39

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess,...

30 de ani de la moartea actorului din Dorohoi care a făcut istorie în teatru și film!

astăzi, 15:43
188

Ştefan Tapalagă s-a născut pe 4 aprilie 1933, la Dorohoi, oraș unde a urmat școala primară și liceul. În 1961 a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică &qu...