Avertisment pentru şefii Clubului FC Botoşani: "Primăria sistează orice investiţie!"

Avertisment pentru şefii Clubului FC Botoşani: "Primăria sistează orice investiţie!"
Reprezentanţii Primăriei Botoşani ameninţă că sistează orice finanţare către Clubul FC Botoşani şi către Stadionul Municipal dacă oficialii clubului nu pun un preţ rezonabil la biletele pentru meciurile care se dispută pe teren propriu.

Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că va purta o discuţie cu reprezentaţii Clubului FC Botoşani, cărora le vor fi aduse la cunoştinţă toate aceste aspecte, după ce botoşănenii s-au plâns de preţul prea mare la biletele penru meciul cu Steaua.

"Am luat decizia de a discuta cu conducătorii clubului FC Botoşani pentru că a ajuns la urechile mele faptul că biletele sunt prea scumpe, cele mai scumpe bilete la un club naţional, mai scumpe decât la o competiţie internaţională disputată pe Arena Naţională şi doresc să le transmit conducătorilor clubului că vom sista toate investiţiile la Stadionul Municipal, vom sista sau vom micşora finanţările nerambursabile. Satisfacţia cetăţenilor municipiului Botoşani înseamnă preţuri mai mici la bilete şi un spectacol sportiv de calitate. Biletele ar trebui să aibă un preţ suportabil, care să fie corelat cu realităţile economice ale Botoşaniului astfel încât să avem un stadion plin, pentru că stadionul nu este susţinut de municipalitate ci de cetăţenii acestui oraş, care plătesc taxe şi impozite şi care ar trebui să beneficieze de aceste investiţii", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Edilul a precizat că până acum Primăria şi-a dat tot concursul pentru ca meciurile din Liga I să fie jucate şi pe Stadionul Municipal şi va continua investiţiile, dar nu atâta timp cât oamenii care vin la Stadion reproşează în permanenţă preţul mult prea mare la bilete.  

"Am făcut o serie de investiţii, în prezent avem investiţii în gazon, intenţionăm că mai cumpărăm utilaje, aţi văzut cum arată gazonul şi stadionul. Aceste investiţii sunt făcute de către cetăţenii municipiului Botoşani care trebuie să aibă acces, la banii pe care îi pătesc. Să plătească un bilet decent. Primăria nu finanţează acest club doar pentru o poziţie în clasament. Finanţează pentru ca botoşănenii să se bucure de un meci de calitate disputat pe un stadion accesibil. Preţul biletelor la derby-ul cu Steaua, care este aşteptat de unii poate de o viaţă, trebuie să ajungă la un nivel accesibil", a conchis viceprimarul.

De altfel, municipalitatea a demarat o serie de negocieri cu cei de la Clubul FC Botoşani pentru ca un reprezentant al municipalităţii să facă parte din conducerea clubului pentru a putea oferi o transparenţă, să poată participa la luarea deciziilor astfel încât aceste decizii să fie în perfectă concordanţă cu dorinţele cetăţenilor municipiului Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
214

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
400

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
289

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...