Avem buget!

Discutiile purtate duminica de liderii celor trei partide, PD-L, PSD si PNL, au condus la votarea fara probleme, astazi, a bugetului pe anul 2010! Din cele precizate de seful CJ, Mihai Tabuleac, s-a recurs la un nou proiect de buget, care sa intruneasca asteptarile tuturor partidelor.

"Am renuntat la proiectul meu de vineri si s-a facut un alt proiect cu privire la repartizarea bugetului. Noul proiect are motive asemanatoare vechiului proiect, dar are si alte anexe", a mentionat Mihai Tabuleac.

Au fost modificate si sumele prevazute vineri, in amendamentul propus de PSD, referitor la cota de 20% din sume defalcate din TVA pentru echilibrearea bugetelor si a sumei retinute ca urmare a diminuarii sumelor de echilibrare din TVA, cu gradul de necolectare a veniturilor proprii pe unitati administrative, pe anul 2009.

Astfel, municipiul Botosani va beneficia, din aceasta suma, de 3600 mii lei, fata de 3900 mii lei, cat se preconizase initial, la Bucecea vor ajunge 705 mii lei, fata de suma initiala de 700 mii lei, la Darabani s-a votata suma de 360 mii lei, fata de 700 mii lei cat fusese prevazut, la Dorohoi s-a acceptat o crestere moderata, astfel ca s-a votat suma de 1876 mii lei, fata de 1800 mii lei. La Flamanzi s-a ramas la suma intiala, de 700 mii lei, la Saveni a scazut, de la 700 mii lei, la 676 mii lei, iar la Stefanesti, de la 700 mii lei, a crescut la 705 mii lei. 

De asemenea, au fost votate fara probleme si celelalte anexe prevazute in noul proiect prezentat astazi de presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
137

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
356

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
273

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...