Avarie majoră într-un cartier din Botoșani, trafic restricționat! Manager Nova Apaserv Botoșani: ”Acolo situația nu e prea bună!” (Foto)

Cetățenii dintr-un cartier din municipiul Botoșani se confruntă cu o situație complicată. De câteva zile, apa curge pe trotuar, avaria fiind deja în atenția lucrătorilor Nova Apaserv.

Avaria este localizată pe strada Mihail Kogălniceanu, în cartierul Bucovina, chiar lângă Biserica ”Trei Ierarhi”. În prezent, utilajele Nova Apserv lucrează la remedierea avariei, traficul pe strada Kogălniceanu fiind restricționat în porțiunea vizată.

Potrivit celor declarate de Liviu Ștefan, managerul Nova Apaserv, situația în zonă persistă de două zile.

„Acolo situația nu e prea bună, noi nu putem întrerupe apa pentru o rezolvare rapidă și normală din motive tehnice. Acum se sapă și se lucrează cumva sub presiune. Apa nu este întreruptă complet, e doar parțial. O parte continuă să aibă apă, iar cei care sunt mai pe extreme nu au apă”, a menționat Liviu Ștefan.

Directorul general al Nova Apaserv Botoșani estimează că problema va fi rezolvată până ”în jurul orei 16:00”.

”Este un tronson de conductă de oțel, cred că sită ar trebui să îi spun, și avea foarte multe găuri. Acolo își face simțită o anumită vechime. Problema a recidivat undeva în imediata apropiere. Situația în mod normal în condiții de lucru pe uscat ar trebui să se rezolve în două, trei ore, dar acum problema a recidivat se lucrează cu pompe, mai multe lucruri, este pământ și este mai greu. Este un tronson de conductă cum noi nu am întâlnit de multă vreme, pur și simplu e ciuruită, stătea în pământ. Acum două zile am reparat o porțiune din ea, iar la două zile alături, tot în zona respectivă a cedat”, a conchis Liviu Ștefan, manager Nova Apaserv Botoșani.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful IJJ Botoșani despre jandarmii pe cale de pensionare. „Asta este ceea ce ne dorim” (video)

Friday, 4 October 2024

Deficitul de personal este resimțit și la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, la fel ca în celelalte structuri MAI, însă nu într-un procent semnific...

Mesaj către diriginții elevilor și rolul pe care îl au în parcursul educațional. Bogdan Suruciuc: „Sunt situații de excepție în care consilierea nu are loc” (video)

Friday, 4 October 2024

În cadrul ședinței cu directorii și directorii adjuncți, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, le-a transmis colegilor s...

Ponturi de la doi elevi din Botoșani pentru tinerii care vor să devină jandarmi. „Îi sfătuiesc să acorde o atenție sporită pregătirii fizice” (foto, video)

Friday, 4 October 2024

Până pe data de 6 octombrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) din Botoşani desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de &ici...