Avarie la Leorda: Presiune scazuta la apa!

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani, își anunță beneficiarii că, în zona localității Leorda, a avut loc o avarie pe conducta de transport apă Dn 1000 mm, Bucecea – Botoșani.

În consecință, în zonele înalte ale municipiului Botoșani, se va resimți o scădere a presiunii apei, afectați fiind utilizatorii care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor de locuințe, care nu sunt alimentate prin stații de hidrofor.

De asemenea, în funcție de consum și de scăderea nivelului apei din rezervoarele de acumulare din Stația de Tratare Cătămărăști este posibilă scăderea presiunii apei la robinete și în alte zone ale orașului.

În aceasta dimineață, în municipiul Dorohoi, s-a furnizat apa în intervalul orar 4.00 – 9.00 și există premizele reluării furnizării apei după ora 16.00.

Echipele de intervenții au intervenit operativ, încă din cursul nopții, la efectuarea manevrelor necesare și la remedierea defecțiunii, pentru repunerea sistemului regional de alimentare cu apă Siret în funcțiune, în cel mai scurt timp posibil, astfel încât disconfortul creat utilizatorilor să fie cât mai mic.

SC Nova Apaserv Botosani


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

Saturday, 19 October 2024

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

Saturday, 19 October 2024

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...