Avarie într-o intersecție aglomerată din Botoșani, în comunele din județ oamenii primesc apă cu porția! (foto, video)

O nouă avarie a apărut la sistemul de alimentare cu apă în municipiul Botoșani, în condiții caniculare.

Meteorologii au emis COD ROȘU de caniculă și disconfort termic și pentru ziua de marți. În aceste condiții, cetățenii din comunele județului Botoșani primesc apă cu porția, iar în municipiul reședință de județ avariile sunt la ordinea zilei.

Chiar luni reprezentanții Nova Apaserv anunțau că în următoarea perioadă consumatorii din localitățile alimentate din sursele de apă Siret și Prut vor primi apă după un anumit program.

În aceste condiții, marți dimineață, în intersecția de la Carrefour a apărut o nouă avarie. Muncitorii de la Nova Apaserv au ajuns în zonă pentru a rezolva problema. 

Circulația este îngreunată de faptul că pe prima bandă nu se poate circula, deoarece a fost închisă pentru ca muncitorii companiei de apă să poată interveni.

Reporterii Știri.Botoșani.Ro au încercat să ia legătura cu Liviu Ștefan, directorul Nova Apaserv, însă nu a răspuns la telefon și nici nu a revenit până în momentul publicării materialului.




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

Thursday, 19 September 2024

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...

Alertă în cimitirul Pacea din Botoșani: Un bărbat a amenințat că se aruncă din copac! (foto, video)

Thursday, 19 September 2024

Forțele de ordine au fost puse în alertă, joi după-amiază, după ce un bărbat amenința că se aruncă dintr-un copac în cimitirul Pacea. La fața locului au ajuns mai multe echipa...

Părinții din Botoșani se tem pentru siguranța copiilor, petiții adresate prefectului! (video)

Thursday, 19 September 2024

Comitetul de Părinți de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani a adresat către Instituția Prefectului a județului Botoșani o petiție prin care solicită monit...