Avalanşă de reclamaţii depuse de botoşăneni la adresa E.ON!

Avalanşă de reclamaţii depuse de botoşăneni la adresa E.ON!

 Mirel Rogalschi  

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului sunt asaltaţi, zilnic, de reclamaţii venite din partea cetăţenilor care locuiesc în judeţ şi care sunt extrem de nemulţumiţi de întreruperile dese în alimentarea cu energie electrică.

Numai într-o singură săptămână au fost despuse cinci astfel de sesizări, probleme fiind semnalate în mai multe zone din judeţ.

“Sunt foarte multe reclamaţii din mediul rural şi dacă ar fi fost într-o singură zonă am fi zis că a fost din cauza vremii şi s-a întâmplat ceva, dar reclamaţiile sunt din diferite zone ale judeţului. Cei de la E.ON au termen de remediere de 24 de ore în caz că vremea este favorbailă şi de 72 de ore în caz de vreme nefavorabilă. Consumatorul sună şi noi verificăm dacă este înregistrat apelul şi dacă E.ON-ul are la cunoştinţă de întreruperea respectivă", a declarat Mirel Rogalschi, comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Botoşani.

O parte dintre botoşănenii care depus sesizări la CJPC, reclamă şi faptul că din cauza întreruperilor de energie electrică li s-a defectat şi aparatura electrocasnică.

Şeful CJPC Botoşani spune că până acum nu a fost aplicată nicio sancţiune furnizorului de energie electrică, angajaţii companiei intervenind la remedierea avariilor în termenele prevăzute în contract, iar dacă au fost cazuri de defectare a aparaturii, oamenii au fost despăgubiţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
39

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
19

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
62

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...