Avalanșă de pacienți la UPU!

Avalanșă de pacienți la UPU!
Unitatea de Primiri Urgențe a fost luată cu asalt, în a treia zi de Paști, de pacienți de toate vârstele veniți din întreg județul.

Mulți dintre cei care au cerut ajutorul medicilor de la urgență spun că nu au mai reușit să ajungă la medicul de familie sau că acesta nu a fost găsit la cabinet, întrucât a fost perioada sărbătorilor, iar durerile sau afecțiunile de care suferă s-au acutizat, motiv pentru care au ales să vină la UPU.



Mulți dintre cei care au venit la spital au prezentat fracturi vechi, chiar și de câteva zile, sau colici biliare.

Nu au lipsit nici persoanele agresate sau cele care au consumat prea mult alcool.

Numai în noaptea de Înviere și în prima zi de Paști au ajuns la UPU peste 50 de persoane, din cauza consumului excesiv de alcool şi a bătăilor.

Unul dintre aceştia, un bărbat de 23 ani, a fost transferat la Iaşi, după o bătaie la discotecă, în urma căreia i-a fost fracturată mandibula.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
13

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
82

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
204

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...