Autoturism cu numere de Botoşani, puternic avariat într-o intersecţie din Focşani!

Autoturism cu numere de Botoşani, puternic avariat într-o intersecţie din Focşani!

   Monitorul de Vrancea

Doua masini au fost avariate in urma unui eveniment rutier, care s-a produs vineri, la intrarea in Focsani, dinspre Golesti. In accident a fost implicat un autoturism WV Passat, cu numere de Botosani, si unul Daewoo Cielo. In urma impactului, ambele masini au fost avariate destul de serios, dar nimeni nu a fost ranit.

Potrivit informatiilor primite de la politisti, autoturismul WV venea dinspre Buzau si ar fi efectuat virajul la stanga pentru a patrunde in municipiu fara sa acorde prioritate de trecere masinii Cielo, care venea dinspre Bacau.

Intrucat nu au rezultat victime, cei doi soferi s-au inteles pe cale amiabila.

Initial s-a spus ca in evenimentul rutier au fost implicate trei masini, dupa care politistii au sustinut ca este vorba doar de doua.
Oamenii legii au fost prezenti la locul accidentului pentru a dirija traficul, care s-a desfasurat mai greu pana cele doua masini implicate in eveniment au fost ridicate.

Sursa: Monitorul de Vrancea

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
21

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
37

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...