Autotren înmatriculat în Botoşani, implicat într-un grav accident produs în Bihor. Șoferul a decedat în urma impactului! FOTO

Autotren înmatriculat în Botoşani, implicat într-un grav accident produs în Bihor. Șoferul a decedat în urma impactului! FOTO
 O persoană a murit şi două au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs pe DN 1, în judeţul Bihor, după ce două autotrenuri s-au ciocnit, apoi s-au răsturnat pe şosea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, subcomisar Alina Dinu, accidentul a avut loc în localitatea bihoreană Tinăud, o persoană pierzându-şi viaţa, iar două fiind rănite.

"Şoferul unuia dintre autotrenuri, înmatriculat în judeţul Botoşani, şi-a pierdut viaţa, iar celălalt şofer a fost rănit", a spus Alina Dinu, adăugând că într-unul dintre autovehicule, condus de bărbatul rănit, se afla un pasager care a suferit mai multe leziuni.

În urma impactului, unul dintre autotrenuri a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului, zdrobindu-l complet, apoi s-a oprit în gardul unei case.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Crişana", Camelia Roşca, unul dintre autotrenuri transporta granule din plastic, fără pericol de explozie, iar celălalt, articole de confecţii.

Ea a precizat că unul dintre răniţi este în comă, iar celălalt are multiple leziuni, ambii fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Oradea.

Iniţial, se credea că unul dintre TIR-uri transporta azotat de amoniu şi, din acest motiv, ar fi existat pericol de explozie.

"Dat fiind că apelantul la numărul de urgenţă 112 făcea referire la faptul că unul dintre TIR-uri era încărcat cu azotat de amoniu s-a procedat la izolarea zonei, pe o porţiune de 800 de metri, şi la evacuarea persoanelor din zona de pericol. În urma cercetărilor făcute de echipajul de cercetare biologică, radiologică şi nucleară s-a constatat că nu există niciun pericol de explozie, întrucât încărcătura era cu granule de plastic şi nu conţinea substanţa indicată", a precizat Camelia Roşca.

 Vezi AICI mai multe FOTO!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
459

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...